Träningsgrupper

Art.nr:
AGH17-TRG
Antal:
För att gå i en träningstrupp måste du vara medlem i SBK och Burlövs BrukshundKlubb. Glöm inte att betala medlemsavgift eller uppge ditt medlemsnummer i BBK.

Ange under "Meddelande" till butiken vid betalning; hundens namn, ålder, ras samt ditt medlemsnummer i SBK samt frivillig kommentar

Kostnad: 300 kr / termin
Betalas 2 ggr/år 1:a januari och 1:a juli)

Träningsgruppen i Agility vänder sig till dig som har gått grundkurs och som har goda kunskaper om momenten i Agility och att hunden kan vara lös.
I träningsgruppen finns ingen instruktör, utan vi hjälps åt att bygga banor och att coacha varandra i träningen.
Instruktör: Claes Andersson

Träningsgruppen i Rallylydnad vänder sig till dig som har gått nybörjarkurs och som har goda kunskaper om momenten och om rallylydnad.
Instruktör: Vakant

Träningsgruppen i Tävlingsinriktad Bruks & Lydnad vänder sig till dig som har ambitionen att tävla i "Bruks" och som har kunskaper om de olika momenten och kan ha kontroll på sin hund.
Instruktör: Ingen namngiven då vi hjälps åt

Träningsgruppen i Mondioring vänder sig till dig som har ambitionen att tävla i Rondering och som har kunskaper om de olika momenten och kan ha kontroll på sin hund.
Instruktör: Per-Åke "Perra" Svensson

Kursverksamhet sker i samarbete med Studiefrämjandet